2023. december 11. hétfő 20:13:10 - Névnap: Árpád
magyar deutsch

Osztályaink


Osztályok

Osztályképek

2008 - 2009
2007 - 2008
2006 - 20072008/2009-es tanév

Visszaemlékezés

Visszaemlékezünk az elmúlt 8 együtt töltött szép évünkre, amelyeket a tanulás mellett rengeteg szép élmény gazdagított. Kirándulások, lelkinapok, iskolai programok, nyári táborok segítettek jó közösségben felnőni bennünket, amelyek biztosan maradandóak lesznek emlékeinkben és szívünkben.Ezekkel, a gondolatokkal és a visszatekintéssel szeretnék nektek köszönetet mondani kedves volt osztályom, amellyel az én életemet is gazdagítottátok rengeteg élménnyel, amikből én is tanulhattam!

Kívánok nektek még egyszer is az életetekre minden elképzelhető jót, és hogy mindenhol meg tudjátok állni a helyeteket!

Gaszak Gábor bácsi

"Múlnak a gyermekévek..."


Az általános iskolás éveink felső tagozatának utolsó SZM-báljára is nagyrészt magunk állítottuk össze műsorunkat, melyben idén a fiúk is maximálisan kivették részüket, egy saját maguk által írt, visszaemlékező dallal, amellyel énekkel és komoly gitárkísérettel búcsúztak az SZM-báloktól.
A Benedek-rádió idei farsangi vetélkedőjét idén is sikerült, immár harmadszor, megnyernünk. Reméljük, hogy ezzel a jó együttműködéssel, amit az elmúlt években tanúsítottunk és megtanultunk, minden egyes tanuló magával tudja vinni élete bármely területére és ezzel más közösségeket is gazdagíthat.
Idei tanévben zártuk az 5. osztálytól 8. osztályig, minden évben jól sikerült közösségformáló osztálydélutánunkat, melyet a ballagás után még egy bankettel koronázunk meg, így zárjuk le általános iskolás éveinkre való visszatekintést.
Immár az iskola legidősebb diákjaiként 2008.szeptemberében Kőszegre kirándult az iskola, ahol előadás és szentmise után megvédtük a törököktől, természetesen csak Jurisics után Kőszeg várát.2007/2008-as tanév

A 7. osztály a Benedek napi programok kihívásainak megoldásáért küzd sok sikerrel.


2008 június elején a 8. osztállyal együtt felfedeztük a fővárosunk nevezetességeit, mint pl. a Budai vár negyedet, országházat, csodák palotáját, jövő házát és a terror házát.


A 7. osztály zenei kísérettel meghitt anyák napi műsora.


7. osztályosokként kiválóan szerepeltünk a március 15.-i iskolai vetélkedőn.


Török táncot lejtettünk 7.-ben a 2008. SZM-bálon.


A 7. osztály a farsangi Benedek rádió vetélkedőjén, erőléti, ügyességi, logikai feladatokban kiválóan helyt állt.


A 8. osztályosokkal együtt, és már mutáló hanggal énekeltük kicsit bátortalanul a német karácsonyi dalokat.


A 2007/2008 tanévben a 7. osztály két tanulója Hajas Viktória és Marton Laura megnyerték a Benedek Rádió Tudásvetélkedőjét.


Már felső tagozattól fogva minden évben az őszi szünet előtt rendezzük meg a hagyományos osztály bulinkat, amelyben már táncos előadás is volt és élő rock előadás is lesz a táncikálás mellett.


A 7. osztály az egészséges életmódot vitelezi ki.


2007 szeptemberében Gellért napon végigjártuk Brenner János vértanú útját.2006/2007-es tanév


6. osztályban a zalaegerszei olajipari múzeumban illetve a Jeli Arborétumban jártunk. A legérdekesebb az volt, hogy a finnugor nyelvcsaládból származó nép egyik tagjával is találkozhattunk.


"A farsang után a 2. legtekintélyesebb ünnepünk az SZM bál. A mi osztályunk a Riói karnevált elevenítette meg. Csillogó ruhákban jártuk a szambát, a fiúk pedig brazil focistaként léptek a színpadra. Nagy sikerünk volt." (Simon Natália)


"Minden évben az őszi szünethez közeledve osztálydiscót rendezünk. Idén 4 lány (Simon Natália, Marton Laura, Takács Viktória és Kovács Gabriella) egy nagyon jó, kisebb koncerttel készültek a többi osztálytársnak. Gaszak Gábor bácsitól, az osztályfőnökünktől dicséretet is kaptak. Mindenki nagyon jól érezte magát. A végére már mind a 26 tanuló táncolt, és már előre várja a következő tanévet, na persze nem másért, hanem az újabb osztálydiscóért." (Kovács Gabriella)


"A tavalyi osztálykirándulásunk nagyon jól sikerült. Első állomásunk a nagyvázsonyi Kinizsi vár volt. Mindenkinek tudom ajánlani, ha teheti, nézze meg, mert megéri. Miután bebarangoltuk a várat, a porcelánjáról híres Herendre mentünk. Láthattuk, hogyan készülnek az értékes porcelánok. Végül Boldog Gizella városába, Veszprémbe látogattunk el. Szerintem Veszprém a Dunántúl egyik legszebb városa. Különösen szép a sziklára épült templom, körülötte a régi házakkal." (Bene Anna)


"Immár hagyománnyá vált, hogy a tanév végén a szülőkkel együtt kirándulunk. Az elmúlt két évben Mesteri üdülőjébe mentünk el kikapcsolódni. A felnőttek gulyást főztek ebédre, mi pedig addig játszottunk: fociztunk, tollaslabdáztunk, ping-pongoztunk, sőt még motoroztunk is, de nem utolsósorban élveztük a friss levegőt. Délben közösen megebédeltünk, és jól elbeszélgettünk. Az asztal körül olyanok voltunk, mint egy igazi nagy család." (Maráczi Nóra)


2005/2006-es tanévNyelvi tábor

Nyelvi versenyek

Néhány kép osztályunk életéből
Fényképek az osztály életéből


8. osztályban (2008-2009)


Felső tagozat

Alsó tagozat

Farsang

SzM bál

Osztálydélután

Gellért nap Kőszeg

7. osztályban (2007-2008)


Szent Gellért nap.

Szent Gellért nap.

Egészségnevelési nap

Osztálybuli

Benedek Quiz

Német karácsony

Farsang

SzM bál

Március 15. vetélkedő

Anyáknapja

Oszálykirándulás Budapest

Benedeknap

6. osztályban (2006-2007)


Osztálykirándulás

SzM bál

Osztálybuli

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás Mesteribe

5. osztályban (2005-2006)


Nyelvi tábor

Nyelvi versenyek

Néhány kép osztályunk életéből

4. osztályban (2004-2005)

3. osztályban (2003-2004)

2. osztályban (2002-2003)

1. osztályban (2001-2002)

Szent Benedek Katolikus Általános Iskola © 2006 Celldömölk by brs
Tanév: 2023 - 2024

Valid HTML 4.01 Transitional